Rólunk

Miért a kellékpénz.hu?

A forgatási kellékpénz kötegeink külső lapjai és a belső kitöltő oldalak is egyaránt a nyomdatechnológia csúcsát képező gépsorokon készülnek, aminek köszönhetően termékeink a felvételeken és a fotókon teljesen élethűen imitálják a valódi bankjegyeket. A kellékpénzeink dizájn oltalom alatt állnak és több éves fejlesztésnek valamint a megfelelő hatóságokkal való szoros és transzparens közreműködésnek köszönhetően jött létre egy olyan biztonságos termékcsalád, amely akár 4K és 8K felvételeken is tökéletesnek hat, azonban kézbe véve, vagy közelről szemügyre véve azonnal és egyértelműen nyilvánvalóvá válik, hogy a termék fizetésre alkalmatlan és forgatási céllal jött létre.

A kellékpénz.hu termékeit igénybe vevő bérlők teljes biztonságban érezhetik magukat, hiszen pontos és részletes szerződésben állapodunk meg a termékek felhasználásának módjáról, helyszínéről, időpontjáról. A felhasználók eldönthetik, hogy a filmekben/fotókon megjelenítik cégünk hivatalos logóját, vagy a honlapunkon listázzuk a megrendelők nevét és kellékpénzeink felhasználásával készült munkáikat. Az illetékes hatóságok könnyedén nyomon követhetik és lekérdezhetik a produkciókat, amelyek termékeink felhasználásával készültek ezzel elkerülve minden végtelenül kellemetlen és felesleges eljárást.

1.) A legmagasabb minőségre koncentrálunk

A kellékpénz.hu-nál munkatársaink pontosan értik, hogy a minőségi munkavégzés elengedhetetlen a sikeres történetmeséléshez. Munkatársaink közel egy évtizeden át dolgoztak a nyomdaiparban és a grafikai arculattervezés teljes skálájában. A megfelelő hatóságokkal több éves egyeztetés és a grafikák több száz ponton való megváltoztatása után vágtunk bele a termékek gyártásába. Célunk az volt, hogy ezen a teljes hiánypiacon, ahol a kereslet kiemelkedő és az iparági szereplők szinte fellélegeznek a termékek megismerésének hatására, felállítsunk egy olyan iparági sztenderdet amely utánozhatatlan és megkerülhetetlen a filmes, zenés és fotós világ számára. Szoros határidővel dolgoznak? Lépjen velünk kapcsolatba és foglaljon időpontot akár 24 órán belüli forgatásra is.

2.) Hiánypótló termék egy hatalmas piacon

Forgatási kellékpénz mint fogalom eddig teljesen ismeretlen volt hazánkban. A zenei előadók, díszlettervezők és reklámszakemberek csak álmodoztak nagy mennyiségű kellékpénzről munkáik során. A pénzhamisítást a törvény súlyosan bünteti és a pénzutánzatok készítésére vonatkozó szabályok is igen szigorúak. Olyannyira, hogy előttünk, ha meg is próbálkoztak vele kivétel nélkül mindenki feladta. Az általunk ismert egyetlen és 100%-ban biztonságos módot amellyel NEM ENGEDÉLYKÖTELES PÉNZUTÁNZAT kategóriájában hiteles forgatási kellékpénz lehet készíteni, véglegesítése után azonnal dizájnoltalom alá vonattunk. Ha valaki megpróbálkozna a szabályokat megkerülve pénutánzatokat készíteni, azt a produkciót a hatóságok fel is függeszthetik és komoly eljárás elé néznének. Az engedély nélkül készíthető egy oldalas pénzutánzatok mérete vagy annyira apró, vagy annyira óriási, hogy a legnaívabb néző is azonnal a gagyi kategóriába sorolná, amely az egész produkció rovására menne. Ne kockáztassa munkája sikerét egy elbénázott és veszélyes döntéssel. Foglaljon időpontot nálunk.

3.) Nagy stúdió megrendelés? Nem probléma!

Több száz köteg forgatási kellékpénzt tudunk biztosítani a közeli felvételekhez és nagy mennyiségű dobozos díszlet háttér elemeink akár egy furgont, vagy szobát is meg tudnak tölteni.

4.) Gyors szállítás!

Munkatársaink országos kiszállítást biztosítanak akár 24 órán belüli stúdiófelvételek esetén is. Kérjük speciális esetekben vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon és a szerződéskötést követő napon már használhatják is a termékeinket.

Foglaljon időpontot 

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önökkel a kapcsolatot és minden felmerülő kérdésre választ adnak. Gyorsabb ügyintézéshez hívja a +36/70 785 80 35-ös telefontszámunkat